Vožišće 1, Viškovo Vidi lokaciju

Ustanova Vuković

 

Ustanova je osnovana je 1998. godine, odlukom Ministarstva zdravstva kao Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju.

Ustanova Vuković djeluje kao zdravstvena njega i fizikalna terapija u kući bolesnika na području općina Viškovo, Kastav, Klana, Matulji i zapadnog dijela grada Rijeke.

Za zdravstvenu njegu Ustanova ima koncesiju PGŽ, dok za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju Ustanova ima ugovore za rad sa HZZO-om.

U Ustanovi je zaposleno 14 djelatnika. Svi zaposlenici (fizioterapeuti i medicinske sestre) imaju odobrenje strukovne komore za samostalan rad.

Raspolažemo s opremljenim kabinetom za fizikalnu terapiju, ambulantom za zdravstvenu njegu i sportskom salom s rekvizitima i spravama. Također, tu je i privatni parking.

Usluge zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući provode se prema DTP postupcima preporučenim od strane obiteljskog liječnika, specijaliste u sustavu primarne zdravstvene zaštite. Pravo na usluge možete ostvariti na teret HZZO-a ili nam se možete obratiti privatno, pozivom u našu ustanovu.

IMPRESSUM

Ustanova za zdravstvenu njegu Gordana Vuković
Adresa : Vožišće 1, 51216 Viškovo
OIB : 75836222756
Šifra ustanove : 327532750
Ravnateljica ustanove : Maja Vuković Prpić

 

UGOVORI TERMIN

 

Naš stručni tim:

Gordana Vuković, viša med. sestra

Gordana Vuković, viša med. sestra

Osnivač i utemeljitelj Ustanove

“Naš je cilj pružiti Vam što kvalitetniju uslugu uz razumijevanje zdravstvenih problema i stavljanjem struke u prvi plan pri riješavanju svih tegoba”

Hrvoje Usmiani, viši fizioterapeut

Voditelj fizikalne terapije

“Od početka našeg djelovanja, naš koncept rada baziran je na osiguranju izvrsnosti u fizioterapiji kroz profesionalne sposobnosti i dostupnosti u samom vidu terapije i odnosu s pacijentom.”

Voditeljica zdravstvene njege

Voditeljica zdravstvene njege

Voditeljica zdravstvene njege

051 257 850
095 900 5355
098 327 620