Vožišće 1, Viškovo Vidi lokaciju

Upisi u nove FITNESS grupe počinju 04.09.2023.

JUTARNJI PROGRAM MORNING MIX : PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK U 09.00h

POPODNEVNE GRUPE

UTORAK I ČETVRTAK : 18H

PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK 19H

Za predbilježbe i informacije zvati na mob: 091 790 1008


Što nedostaje u vašim dosadašnjim programima vježbanja?

– Kako ste se odlučili koje  vježbe raditi ?

– Da li su na vas uvelike utjecali mediji, prijatelji, tako da  stalno isprobavate vježbe koje su trenutno u modi i ne razmišljajući o onome što je vama potrebno ?

– Da li se nerazumno bacate iz jedne aktivnosti u drugu ili se mjesecima ne bavite nikakvnim aktivnostima, a onda se pred ljeto  preforsirate divljim dugotrajnim vježbama ili bjesomučnom vožnjom na sobnom biciklu ispred TV-a ne obraćajući pozornost na položaj tijela ili metodu vježbanja?

Uspjeh bilo koje vrste vježbanja oslanja se na odgovnornost onoga koji vježba, s obzirom na način na koji se u mentalnom, emocionalnom i tjelesnom smilslu odnosi prema vježbama.

Zato su naši programi vježbanja drugačiji, usmjerani su na svakog pojedinca individualno, bez obzira da li ste početnik u vježbanju ili u vrhunskoj kondiciji, bez obzira  na dob, moguće probleme sa kralježnicom, zglobovima ili prekomjernom tjelesnom težinom.

U naše programe vježbanja  mogu se uključiti  svi, jer će se njihov rad i napredak individualno pratititi, a pogreške kod vježbanje će se ispravljati da ne dođe do ozljeda.

Naši programi vježbanja naučit će vas kako stupiti u dodir sa svojom unutarnjom snagom, i to bez obzira na potencijal koji trenutno imate.

Bilo da ste jako snažni ili jako slabi, mlađi ili stariji, možda trenutačno ozlijeđeni ili u vrhunskoj kondiciji u našim  programima  vježbanja naći ćete odgovor na vaše potrebe i biti će vam iznimno korisne.

Našim jedinstvenim programima vježbanja poboljšati će vam se držanje, zdravlje kralježnice, gipkost i opća snaga u svakodnevnim aktivnostima.

Kad steknete kontrolu nad mišićima i svjesnot o pravilnom držanju, to će se vježbanje sve više odražavati i u drugim vidovima vašeg života, npr. dok podižete dijete, vozite auto ili radite na računalu.

 

PROGRAMI:

MORNING MIX   kombinacija vježbi pilatesa, strechinga i korektivne gimnastike. Prilagođen je svim dobnim skupinama.

PILATES   metoda  vježbanja  utemeljena na jedinstvenom sitstemu vježbi istezanja i snage.To je profinjena forma vježbanja koja istovremano razvija snagu i fleksibilnost, dajući tijelu izdužen izgled, vretenaste mišiće, te smiren i veseo um.

BODY MIX   kombinacija vježbanja vježbi sa raznim rekevizitima, mali utezi, lopte, gume za rastezanje, štapovi,  utezi sa pjeskom za ruke i noge. Trening sadrži veliki broj vježbi za trbušne mišiće i gornji dio tijela.

CROSS FIT   kondicijski trening za poboljšanje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, unapređenje rada kardio respiratornog sistema, redukcije masnog tkiva te unapređenje mišićnog tonusa. Namijenjen je za srednje i napredne vježbače. Intenzitet rada moguće je prilagoditi svakom pojedincu. S obzirom na vremenske prilike trening će se održavati u dvorani  i na otvorenom.

INDIVIDUALNI POWER FIT PROGRAM

Program individualnih vježbi složenih nakon pregleda fizioterapeuta, Treninzi se baziraju na potrebama svakog pojedinca, odnosno njegovim mogućnostima. Bilo da se radi o vrhunskom sportašu, rekreativcima ili osobama sa različitim koštano-mišićnim problemima. Programi su individualni, a izvode se uz kontinuiranu pomoć trenera. Vrijeme  i trajanje programa određuje se prema dogovoru. Program je namijenjem muškarcima i ženama. Mogućnost individualnog vježbanja sa 2 – 3 osobe u grupi.

 

091 790 1008